Skip to content

Kuntavaalit 2021

Kuntavaalit 2021


Oltiin aika monesta asiasta eri mieltä, mutta ei se haittaa, kun tietää että osaat oikeasti ajatella ihan omilla aivoilla.

Kaverini ja entisen kolleegani kommentti kun ilmoitin ehdokasnumeroni hänelle

Olen 47-vuotias. Koulutukseltani olen laskentatoimen merkonomi. Alkujaan kotoisin Porvoosta, vuodesta 2007 Vantaalla asuva yrittäjä. Helsingissäkin tuli välissä asuttua muutama vuosi.

Vantaalla olen asunut pitkälti Korson ympäristössä. Silti omasta mielestä Vantaata pitää käsitellä yhtenä isona kokonaisuutena. Joka alueella pitää olla hyvät peruspalvelut saatavilla. Tällä tavoin Vantaasta saadaan kokonaisuutena parempi paikka asua.

Oman yrityksen olen perustanut alkujaan 2002. Tämän jälkeen tullut oltua yrittäjänä, työkyvyttömänä/työkyvyttömyyseläkkeellä, työttömänä ja palkkatyössäkin hetken aikaa. Nyt jälleen paluu takaisin yrittäjäksi.

Välissä ollut palkkatyö oli Vantaan kaupungin listoilla. Tänä aikana tuli nähtyä vähän kaikkea eri yksiköiden sisällä. Osa hyvää, osa.. noh.. jotain.

Itselleni tärkeitä asioita ovat mielenterveyspalvelut, yrittäjyys ja asuminen sekä kaupungin talous

Mielenterveyspalvelut:

Palveluja tarvitsevien pitää saada apua nopeasti ja helposti. Henkilöllä joka tarvitsee palveluita ei aina ole kauheasti voimia tutkia mistä apua saa ja miten. Nykyään palveluita on keskitetty liikaa kahteen pitkälti vain kahteen paikkaan, Tikkurilaan ja Myyrmäkeen. Tämä ei käytännössä riitä tarjoamaan apua tarvitseville riittävän kattavaa lähellä olevaa verkkoa.

Yrittäjyys ja asuminen:

Nämä ovat periaatteessa kaksi eri asiaa mutta myös toisiaan tukevia. Kaupunki tarvitsee sekä yrittäjiä että asukkaita. Kun asumisalueita rakennetaan ja uudistetaan, samalla pitäisi huolehtia että yrittäjät voivat tuoda tarvittavia peruspalveluita alueelle. Tällä saadaan parannettua asumismukavuutta sekä yrittämisen edellytyksiä. Kaikkien palveluiden keskittäminen isoihin kauppakeskuksiin ei ole asumismukavuutta.

Kaupungin talous:

Tämä vaikuttaa kaupungin vetovoimaisuuteen. Mikäli talous on kunnossa, voidaan verotusta pitää alhaisempana ja tarjota samalla hyvälaatuiset kunnalliset palvelut.


Lisätietoa mielipiteistäni löydät vaalikoneista:

Vantaan sanomat vaalikone: https://www.vantaansanomat.fi/vaalikone/#/134/kandidaatti/21073

Ilta-Sanomien vaalikone: https://www.vaalikone.fi/kunta2021/is/ehdokkaat/92/4508

Helsingin Sanomien vaalikone: https://www.vaalikone.fi/kunta2021/ehdokkaat/92/4508

Iltalehden vaalikone (ei löytynyt suoraa ehdokaslinkkiä):
https://www.iltalehti.fi/kuntavaalit-2021/vaalikone#/


Mikäli haluat ottaa yhteyttä se onnistuu alla olevan lomakkeen avulla

Mikäli haluat vastauksen, jätäthän sähköpostiosoitteesi. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.